Mappe
Jeg har valgt å lage mappen min ved hjelp av pageflakes.
For alle som har lyst å se: HER ER DEN !!!
Studiet i Digital kompetanse – anvendt informasjons- og kommunikasjonsteknologi (AVIK), HIAK 2006-2008
Jeg har valgt å lage mappen min ved hjelp av pageflakes.
For alle som har lyst å se: HER ER DEN !!!
Posted in AVIK, Indiv.Oppg. by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
For å vise flere muligheter hva slags ulike medier nettbaserte læringsmiljøer kan inneholde har jeg lagt ut to videoer.
Den ene, som ligger i gamme bloggen, har vi tatt selv i forbindele med en kanutur til gammen.
Den andre, som jeg har jeg lagt ut på Photobucket, har jeg fått tilsendt av en venn - et skremmende morsom eksempel om ikke helt korrekt båltenning
Posted in Gammen, Verktøy, video by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Jeg har opprettet noen nye blogg, som dere kan se i høyre sidestolpen.
For å dokumentere opplevelser i forbindelse med gamme-prosjektet har jeg opprettet Gamme bloggen.
Dessuten har jeg opprettet en blogg for hver refleksjonsnotat - og kopiert det første og andre notatet fra Google Docs til hver sin blogg. Fordelen er bedre oversiktlighet, tag-mulighet og interaktiv innholdsfortegnelse.
Den nærmere beskrivelsen av oppgaven min kan leses i denne bloggen.
Her er en oversikt over mine blogger p.d.d.:
Posted in AVIK, Blog, Verktøy by Thomas Warnemünde | 3 kommentarer
I forbindelse med oppgaven min har jeg lagt ut en Bildeserie om en kanotur til gammen. Med oss har vi tung last: en gammel Jøtul vedovn som skal varme oss om vinteren.
Posted in Bilder, Gammen, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Denne helgen har vi fått følgende praktiske oppgave som skulle løses smågrupper: "Sett sammen en læringsoppgave hvor du gjør bruk av tilgjengelige nettjenester"
Vi begynte med en brainstorming da vi for en gangs skuld ikke brukte PC!!!
Så brukte vi "Post it" lapper for å skrive opp verktøy som egne seg å for å realisere punktene i tavlebildet om dataspill og læring som hele studentgruppen hadde utarbeidet i forkant.
I neste fase delte vi oss i mindre grupper for planlegge å utarbeide en nettbasert læringsressurs - ved hjelp av noen av de "Post it" lappene fra forrige fase.
Jostein og jeg kom fram til denne skissen.
På neste samlingsdag jobbet vi med å sette teorien om i praksis - denne gangen med PC.
Vi valgte å bruke pageflakes som presentasjonsverktøy og endte opp med denne FLAKEN
Oppgavene til de andre gruppene finner dere her.
Posted in AVIK, dataspill, gruppearbeid, læringsressurs by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Nå har jeg oprettet et mobil-blogg. Jeg har oppdaget at jeg kan blogge direkte fra min Sony Ericsson W880i. For å prøve denne funksjonen har jeg tatt et bilde av et tavlebilde med telefonen min og blogget det ... og se her ... det funker!
(http://cadink678.blogspot.com/)
Posted in AVIK, Blog, mobil, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Etter en konstruktiv dialog med Trond har jeg nå landet på en problemstilling som jeg tror både er overkommelig og dekker målene i fagplanen:
Hvordan kan praktiske læringsprosjekter på barne- og ungdomstrinnet dokumenteres på nettet?
Med utgangspunkt i "Gamme-prosjektet" vil jeg vise hvordan praktisk rettede læringsprosjekter kan dokumenteres elektronisk med inngang via et tankekart. Tankekortet skal også åpne muligheter til fordypning og videreførende læring for interesserte elever.
En del av prosessen som har ført til denne problemstillingen er dokumentert i min mappe på ITL (Thomas > 6300 > INDIVIDUELL OPPGAVE > Problemstilling 6300). Der står det også litt om hvordan denne problemstillingen tar hensyn til målene i fagplanen.
Her får den interesserte leseren vite mer om mine tanker rundt utforming av en slik tankekort.
Posted in AVIK, Begrepsutvikling, Indiv.Oppg., Problemstilling by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Sammen med noen elever har jeg i dag vært på
Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst.
Blant mye rart så vi på "i.Mirror", en videoinstallasjon av den kinesiske kunstneren Cao Fei, med snutter fra Second Life. Hovedpersonen i videoen var hennes SL avatar China Tracy - spennende!
Morsomt å se hvordan kreative sjeler bruker elementer fra virtuelle realiteter i ulike sammenhenger - som kunst i dette eksempelet.
Utstillingen er gratis og heter "China Power Station: Part II ".
Den varer bare til den 02.12.2007 - så skynd dere til Astrup Fearnley Museet i Oslo!
Der er det også mye annet spennende å se på.
Blogged with Flock
Posted in AVIK, dataspill, SL, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
iGoogle
Etter at jeg har brukt iGoogle en god stund nå har jeg langsåmt begynt å skjønne hvor mektig dette verktøy egentlig er. Spesielt Runars drøftinger rundt nettbaserte verktøy de siste samlingene og diskussjonene rundt VLE og PLE har bidratt til at jeg har oppdaget at iGoogle - for meg - er et veldig bra utgangspunkt for å konstruere min Personal Learning Enviorment.
Etter å ha blitt kjent med mange nyttige verktøy (og etter at jeg hadde gjennomgått utallige runder med registrering:() har jeg integrert de verktøyene som jeg liker best og som jeg bruker hyppig (f. eks. deli.cio.ous, bildeverktøyene, bloglines m.m.) i min iGoogle.
I tillegg til disse "containere" har jeg integrert en del mindre "gadgets" som gjør det mer morsomt og nyttig å bruke iGoogle til daglig - bl.a. en notisblokk, en stilig klokke, en del nettaviser, lokalt værvarsel, dagens skjermbakgrunn, dagens sitat (på tysk;)) ...
Og dette er sikkert ikke den endelige versjonen av min iGoogle, siden det stadig dukker opp nye spennende og morsome ting - og siden min bruk av nettet er en ganske dynamisk prosess som igjen påvirker min PLE - og dermed utformingen av min iGoogle - som for tiden er min inngangsport til min PLE.
Den store fordelen med iGoogle er at - etter jeg har satt det som startside på alle maskinene jeg bruker rundt omkring - jeg nå har min PLE tilgjenglig overalt, med en gang jeg åpner nettleseren.
Hjemme har bruker jeg i tillegg Flock som utvider mulighetene av min PLE enda et hakk.
Blogged with Flock
Posted in AVIK, Verktøy by Thomas Warnemünde | 2 kommentarer
Bra PRESENTASJON av VLE contra PLE.
Den viser utviklingen fra
Virtual Learning Enviorment
(softwareløsninger/LMS som f. eks. ITL og Fronter) til
Personal Learning Enviorment
der brukeren tilpasser læringsmiljøet individuell, etter sine behov, ved hjelp mulighetene WEB 2.0 tilbyr.
Presentasjonen nevner noen essensielle verktøy som en kan bruke til å konstruere sin PLE, den belyser fordelene som individuell tilpassning av læringsmiljøet og -innholdet kan medfører og nevner noen pedagogiske utfordringer i forbindelse med denne utviklingen.
Presentasjonen er lagt ut på SlideShare - et nettbaseret verktøy som synes til å være velegnet til å publisere presentasjoner av denne typen (PPT) på nettet.
Blogged with Flock
Posted in AVIK, Begrepsutvikling, Verktøy by Thomas Warnemünde | 2 kommentarer
Nå har jeg lagt inn mine første bilder på Eurofoto - en serie om hogging av et tre.
Eurofoto er etter min mening det beste verktøyet for dette formålet. I motsettning til Flickr kan jeg hos Eurofoto opprette så mange album som jeg ønsker - en stor fordel når man skal organiserie bildene i serier. I albumene kan man lett endre rekkefølge av bildene - en funsjon som jeg savnet hos photobucket. Ellers byr Eurofoto på muligheten å administrere tilgang til bildene på ulike nivåer.
Siden er dessuten ganske sparsåm med reklame - noe som jeg liker veldig bra.
Posted in AVIK, Bilder, Verktøy by Thomas Warnemünde | 3 kommentarer
I de siste to samlingene har det vært mye fokus på nettbaserte verktøy for ulike formål.
Runar har presentert diverse verktøy til forskjellige formål - bla. a. tools for å organisere og publisere informasjon og ulike typer social software.
For mange formål (f.eks. publisering av bilder) finnes det en mengde av verktøy.
Produsentene prøver - via sine flotte nettsider - å overbevise brukeren at deres produkt kan akkurat det man leter etter - og mye mer.
For å finne de verktøyene man trenger og - ikke minst - liker må man prøve ut forskjellige alternativer.
Det er viktig å finne de verktøyene man trives med, både med tanke på brukervennlighet, funksjonalitet, utseende m.m.
Mine erfaringer med de verktøyene som jeg har prøvd ut kan dere lese i disse innlegg.
Posted in AVIK, Verktøy by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
Et annet verktøy for å legge ut bilder er Eurofoto.
En arbeidskollege anbefalte det til meg. I første øyekast virker det veldig ålright og byr på funksjoner som jeg savner hos de andre verktøene som jeg har prøvd - bl. a. ubregresed antall album som hjelper for å organisere av bildene.
Posted in AVIK, Bilder, Verktøy by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
Nå har jeg også prøvd Photobucket. Dette verktøy som, i likhet med flickr, kan brukes for å lagre og publisere og organsiere bilder på nettet, liker jeg det ikke så godt.
Photobucket er etter min mening overlastet med reklam. Veldig dårlig liker jeg at det popper opp reklamevinduer - noe som jeg anser som ganske useriøst.
Organiseringsfunksjonen er ganske lite brukervennlig. For å sette bilder i en bestemt rekkefølge må man allerede ved opplasting bestemme dette. Jag fant ikke noe mulighet å forandre rekkefølgen av bildene i en album i etterkant - hvis det er en funksjon som gjør dette mulig, så er den godt gjemt.
Det går an å bestemme rekkefølgen i en slideshow, med har setter gratis versjonen en grense hvor mnge bilder denne kan inneholde.
Alt i alt synes jeg at bruken av Photobucket er krunglete.
Posted in AVIK, Bilder, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Med tanke på at bilder komme til å utgjør en viktig del av prosjektet mitt har jeg nå prøvd forskjellige verktøy for å legge ut bilder på nettet.
Flickr og MSNspace liker jeg godt - begge har brukervennlig funksjonalitetmed for å legge ut og organisere bilder - selv om førstnevnte har noen begrensninger i gratis versjonen (her kan du lese mer om mine erfaringer med disse to platformene).
Et dårligere inntrykk har jeg fått av Photobucket.
Et skandinavisk (tror jeg) verktoy med som virker veldig bra ved første øyekast er Eurofoto.
Posted in AVIK, Bilder, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Tagging (å tilføre tags eller etiketter til informasjon som f eks dette inlegget) er en innmari nyttig måte for å organisere informasjon - både for seg selv og med tanke å gjøre det tilgjenlig for andre.
Jeg har begynt å bruke tags i ulike verktøy (bl.a. bildeorgisering, delicious og i denne bloggen) og jeg se stadig større nytte av det.
Som dere kan se i høre sidestolpen har jeg lagt til en liste over etiketter i denne bloggen.
Posted in AVIK, Blog, Tags, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Pageflakes er et fin verktøy å får å organisere blogger på - samle et utvalg av blogger på en side. Pageflakes varsler ikke om det har skjedd noe nytt i bloggene, som f eks Bloglines
Posted in AVIK, Blog, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Morsom nettleser med fokus på social networking. Har mange nyttige funksjoner som - automatisk innlogging på ulike online tolls - forhandsdefinerte lenker til mange etablerte social tools - legge inn bokmerker på delicious, i tillegg til lokal - blogg og RSS Som rsidebar...
Ved første øyekast syntes jeg at Flock lignet veldig på Firefox (som jeg bruker som standard nettleser) - med de nevnte tilleggsfunksjonene.
Og da tok jeg ikke helt feild - som Runar fortalte i dag er Flock basert på Firefox - det er en slags skin med utvidelser, tilpasset social networking.
Posted in AVIK, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Nå har opprettet en konto på deli.cio.us - et verktøy for å lagre og organisere bookmerker på nettet (social bookmarks manager). Jeg har begynt å bruke det aktiv - jeg legger inn lenker til interessante sider og tagge dem. Ved hjelp av Flock
er dette ganske enkelt, fordi denne nettleseren har en bookmark- funksjon som legger inn bokmerkerkene også på delicious - hvis man ønsker det.
For at andre kan får nytte av mine funn kan jeg dele (share) mine tags og bokmerker på delicious.
Jeg har også greid å integrere delicious i min iGoogle.
Posted in AVIK, Bokmerker, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Sitter her på HIAK og pusler med Bloglines. Ikke så enkelt å skjønne hvordan den skal brukes.
Legger inn dette innlegget for å se om Bloglines varsler meg.
Alternativer: Google reader?
Posted in AVIK, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Som jeg har skreved i mitt forrige innlegg har jeg lest og kommentert litt i bloggene til mine kjære gruppemedlemer - sorry Ragnar, du har ikke fått så mye feedback fra meg enda :(
Men jeg skal jobbe med saken snart!
Ellers har jeg fått unnagjort noen praktikske ting i forb. med den individuelle oppgaven min. Jeg har fått lagt inn en god del bilder på Flickr (som antydet tidligere) bilder kommer til å bli en viktig del av siden min fordi mye av aktiviteten rundt gamme- prosjektet er dokumentert ved hjelp av bilder - og et bilde sier jo mer enn 1000 ord ;)
I denne prosessen har jeg lært meg begrensningene med et gratis Flickr account: man kan legge inn masse bilder , men man kan bare opprette 3 sets (album). Selv om alle bildene kan merkes med ulike tags er denne begrensning et stort minus. Serier av bilder som skal vises i en bestemt rekkefølge må etter mine erfaringer plasseres i et eget set. Når skjønner jeg hvordan Flickr tjener penger.
Jeg ser meg nødt til å plassere bilder på forskjellige steder - med det finnes jo heldighvis nok av dem. Og det er sikkert nyttig å få prøvd seg på å bruke ulike portaler - for å finne ut hva som duger best.
Har lagt ut en fin - og forhåpentlighvis litt læringsrik - serie om framstilling av en neverboks (med kommentarer på norsk og tysk) på my space.
Får sikkert snart oppleve begrensingene av dette gratis-portale også.
Posted in AVIK by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
Det var deilig med høstferie - har vært i Trondhjem og til og med hatt fint vær der :)
Jeg kan ikke si at det er godt å jobbe igjen - men etter man har jobbet litt er det ganske godt å se resultatet.
Godt er det også å se på det andre har gjort, kommentere litt og få ny inspirasjon for eget arbeid ut av dette. Det er noe jeg har opplevd etter at jeg har sett på bloggene (og kommentarene) til Guro og Marianne. Har fått en del tanker om pros and cons av elevmedvirkning - og hvor viktig det er å definere rammene for denne aktiviteten ganske nøye. Jeg tror det kan skjer at noe som er ment godt, men som er for åpen og selvstyrt, ganske lett ender opp i et kaos som ingen har mye nytte av.
Marianne sin Blogg og Tronds og Ragnars kommentarer har vekket en del tanker ang. involvering av foreldrene i læringsprosesser - ikke bare med tanke på deres egne unger men også andre barn i klassen. Kansje dette kan bidra å minske sosiale forskjeller? Kansje nettet/nettbaserte samarbeidssvertøy er verktøy som egner seg spesielt godt for dette formål?
Posted in AVIK, Blog by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Nå har jeg endelig fått lagt ut en idè om hva min individuell oppgave for dette semesteret kan handle om.
Jeg har tenkt å lage en webside om "Gamme-prosjektet" - et frilufts-prosjekt som vi driver med på Østbytunet skole.
For dere som er interessert og studerer sammen med meg: går inn på mitt område på its learning og se i mappen "individuell oppgave".
For dere som ikke kommer inn på its'ern, klikk her.
Kom gjerne med kommentarer - så lenge disse er positive ; )
God natt.
Posted in AVIK, Indiv.Oppg. by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
Gruppemøte på nett
Nå har vi hatt vår første gruppemøte på nett (logg). Jeg synes at vi har vært ganske produktiv. Jeg og Ragnar har fått presentert ideene våre og Guro jobber med saken. I tillegg har vi blitt enige om en del grunnleggende ting og - ikke minst - samlet noen nye erfaringer med nettstøttet samarbeid.
I følge av noe tankevirksomhet etter nettmøtet har jeg lagt ut et forslag til utvidelse av gruppereglene her: http://docs.google.com/Doc?id=dhsbptmz_8c498nr
Og forresten: Marianne, tusen takk for kommentarene dine i bloggen min :)
Posted in AVIK by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Da har jeg brukt denne kvelden til å fikse litt på bloggen min. Man kan bruke mye tid på småting ;) Men jeg har ikke brukt denne publikasjonsformen før, så det tar litt tid å komme seg inn å bli kjent med mulighetene.
Har tuklet med sidestolpen - der ligger det nå en link til mine bilder på Flickr og til Gruppearbeidsdokumentet på Google docs.
Ellers har jeg lagt inn et innlegg der jeg reflektere rundt mitt bruk av IKT med elevene.
Til slutt har jeg titta litt på hva de andre i gruppen min har produsert og lagt inn noen kommentarer.
Det skal holde for i kveld.
Posted in AVIK by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
Mine elever på Østbytunet skole bruker data i varierende grad, i forskjellige fag, til ulike formål. Omfanget og "kvaliteten" av databruk er selvfølgelig avhengig av den enkeltes motivasjon og kompetanse.
Her er noen eksempler for databruken i min klasse og mine erfaringer og synspunkter i denne sammenhengen:
Samtidig som dette er eksempler for, hvordan databruk kan tjene ulike formål, bidra denne aktiviteten også til at elevene tilegner seg grunnlegende digitale ferdigheter bruken av digitale verktøy, som er et av kompetanseområdene i kunnskapsløftet (se Grunnleggende ferdigheter i Kunnskapsløftet).
Under elevens bruk av data på min skole er det alltid lærere til stede som kan veilede eller hjelpe elevene. Vi har regler om hva slags innhold barna får lov å lete etter eller hvilken form for kommunikasjon som er tillat for skolen ("nettvett"). Lærergruppen står samlet etter disse reglene og passe på at disse blir fulgt. Reglene er derimot ikke statisk men er ofte grunn til diskusjon, i trå med utviklingene i den "digitale verden".
Posted in AVIK, Praksis by Thomas Warnemünde | 1 kommentarer
Nå har jeg opprettet en konto på bildedatabasen Flickr.
Her kommer jeg bl. a. til å legge ut bilder i forbindelse med oppgaven min. Jeg kommer sikkert også til å bruke lenker til bilder i bloggen min.
Flicker har ganske mange morsomme funksjoner. Bl.a. kan man tilordne tags til bildene - noe som hjelper å organisere dem på ulike måter og som gjør det lettere å lete etter bestemte bilder.
En annen fancy feature er at man kan tilorne bildene punkter på et kart/sattelitbilde - for å vise hvor de er tatt. Sattelitbildene er desverre ikke like bra som på Google earth.
Mine første forsøk med Flickr kan beundres her.
Posted in AVIK, Bilder, Verktøy by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Mål for emnet 6300
Studentene skal etter endt emne kunne
Veilede elevene i fh t publisering på nett på generelt grunnlag:
vurdere hvilke verktøy som egner seg for elevgruppen. Viktige aspekter:
Interaktivitet
Samenarbeid
viktig med oppdatering/vedlikehold
Relevans, riktighet av innholdet
Brukervennlighet
Attraktivitet for elevgruppen
hvem skal har mulighet til å bidra til utvikling av læringsressurser? Bare lærer eller både lærer og elev?
Fordeler
Ulemper
individuell tilpassning , ulike elever skal kunne finne ulike utfordringer/mestringsnivåer
gi eleven mulighet å tilpasse læringsmiljøet etter evne, interesse
relevans i fh t kunnskapsløftet
relevans av innhold og verktøy for målguppen
Mål for emnet 6400
Studentene skal etter endt emne kunne
Posted in AVIK, Begrepsutvikling by Thomas Warnemünde | 2 kommentarer
Vi satt opp gruppene
Min Gruppe er: Thomas, Marianne, Guro, Ragnar
Vi diskuterer kompatibilitet og –problemer mellom ulike nettbaserte platformer og programmer.
Hvilke formater ler det lurt å bruke med tanke på langsiktige tilgangsmuligheter.
RTF er en standard som har holdt seg lenge, men som har få formateringsmuligheter med tanke på style/layout.
(Fint at jeg har skreved diplomoppgaven min på en ATARI, selv om Windows allerede hadde eroberet verden. Erfaringene med ulike fil-formater og konvertering som jeg har samlet gjennom dette er gull verdt :)
Hvilke konsekvenser har det å legge ut informasjon på nettet - f eks blogg? Hva tenker vi?
Hvordan fungerer søkemotorer?
Hva skal til at min info bli funnet/at jeg kan skjule
Hva øker sannsynligheten å bli funnet?
Antall søk, lenker mellom sider, forsiden, innholdsfortegnelsen
Læring v/hjelp av verktøy som hjelper å samle relevant informasjon (f eks bloglines)
Vi har satt sammen gruppene
GRUPPEOPPGAVE:
Jobber med å definere grupperegler
En medlem av hver gruppe oppretter pros.dok. og skrive reglene
Guro har lagt ut reglene for vår gruppe i mappen sin på its learning
Innspill fra Trond om barn som vokser opp i dagens hitech samfunn:
Ny forskning viser at dagens barn som bruker mye multimedia blir ”oppdratt” av det, har en annen hjernestruktur, flere forbindelser mellom h+v hjerndel. De kan prosessere flere inntrykk samtidig, får med seg mye info kjapp. Mange fordeler.
Ulempe: lite tålmodighet, blir ”kjedet” av for lite input, f eks bare læreren som prater - frontalundervisning
Link: Aksjonslæring – gode resultater eller ingen resultater
http://en.wikipedia.org/wiki/Action_learning
Gruppearbeid: vi har jobbet intert i gruppen og drøftet noen problemstillinger. Disse var knyttet til konkrete utfordringer i skolehverdagen. Stikkord: Elevmedvirkning, nettstøttet læring på småbarnstrinn
Trond henviser til info om obligatoriske oppgaver på its learning
Vi har en uke til at gruppekontrakten er ferdig ( 14.9.) og en uke til at utkast til oppgaven er ferdig (21.9.)
Hvis dette er på plass kan innleveringsfristen til 1. oppgave flyttes til etter neste samling!!!
Posted in AVIK, Samligsnotat by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Digital kompetanse i hverdagen - viktige aspekter/gjøremål:
Oppgave: Lage en notat/ prosessorientert doc. om min tolkning av målene i fagplanen (6300 og 6400)
Posted in AVIK, Samligsnotat by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer
Den første gruppeoppgaven (frist 10.10.07 23:59) skal dokumentere gruppens kritiske analyse og drøfting av problemstillingen og gjennomføringsplanen (fyldig) for din individuelle oppgave. I tillegg skal du skrive et refleksjonsnotat på inntil 1 000 ord hvor du vurderer det individuelle arbeidet ditt og den kritiske drøftingen til gruppen. Du skal også gjøre rede for de endringene som du velger å gjøre i din individuelle oppgave som følge av gruppearbeidet, og dine egne refleksjoner i refleksjonsnotatet.
Du skal altså levere din egen besvarelse på gruppeoppgaven inneholdende:
Den andre gruppeoppgaven (frist 18.11.07 23:59) skal vise gruppens kritiske analyse og drøfting av din nesten ferdige individuelle oppgave. I tillegg skal du skrive et refleksjonsnotat på inntil 1 000 ord hvor du vurderer det individuelle arbeidet ditt og den kritiske drøftingen til gruppen. Du skal også gjøre rede for de endringene som du velger å gjøre i din individuelle oppgave, og begrunne disse.
Du skal altså levere din egen besvarelse på gruppeoppgaven inneholdende:
Presentasjonsmappen skal inneholde et refleksjonsnotat på inntil 2 000 ord med hypertekst/linker til et utvalg fra din individuelle besvarelse og gruppeoppgavene som viser din kompetanse i henhold til fagplanen.
Mappevurdering som metode, vil bli brukt. Det gis en helhetlig vurdering av din kompetanse ut fra presentasjonsmappen. (Bestått/Ikke bestått)
Publisert av Trond Smistad på its learning
SE OGSÅ: Arbeidsflyt - arbeid med de obligatoriske oppgavene
Posted in AVIK, Indiv.Oppg. by Thomas Warnemünde | 0 kommentarer